kyy

Kaikki blogit puheenaiheesta Paniikki

Suhtautumisemme ratkaisee, voittavatko terroristit

Terrorismi on viime päivinä jälleen herättänyt mediassa (varsinkin sosiaalisessa) paniikkia, mikä on täsmälleen terroristien tarkoitus. Mikäli Tukholmassa kyse on yksittäisen kahjon tekemisistä, media on toiminut terroristien hyväksi ilman että heidän on tarvinnut kohottaa pikkusormeakaan.

Florian Peil on Saksan johtavia terrorismiasiantuntijoita. Lainaan otteita hänen kirjastaan “Terrorismus. Wie wir uns schützen können” (Vapaa käännös: “Terrorismi. Miten voimme suojautua“). Ohjeitten terrorismiin suhtautumisesta vapaa käännös saksasta: Jukka Huusko.

Draghin mopo savuttaa

Markkinoilla vallitsee nyt täydellinen paniikki. Paniikkiakin tärkeämpää on teeskennellä, ettei paniikkia ole, joten keskuspankkiirit vuorotellen ”suorittavat hallittuja toimia inflaatiotavoitteen saavuttamiseksi”.

Paskapuhetta. Niiden ainoa motiivi on jarruttaa markkinoiden täydellistä romahdusta ja yleisen luottamuksen menettämistä, missä ne tulevat surkeasti epäonnistumaan. Lykkäystä ne voivat ostaa, mutta lopputulosta ne vain pahentavat.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä