kyy

Oulu, vaalit ja seksuaalirikokset

Yhtään Oulussa tapahtuneita mahdollisia seksuaalirikoksia vähättelemättä on ikävä kyllä pakko todeta, että niihin syyllistyneiden maahanmuuttajamiesten kotoutus näkyy onnistuneen paremmin kuin hyvin: he ovat omaksuneet suomalaisen miehuuskulttuurin pohjamutia myöten – ja nimenomaan niitä pohjamutia.

 

Selvää on se, että jos Oulussa tapahtuneet seksuaalirikokset olisivat kantasuomalaisten tekemiä – mitä tapahtuu koko ajan, vaikka hysteerikot kuinka toisin kuvittelevat ja väittävät – tästä tuskin nousisi vaaliteema. Varsinkin siniset ja myös kokoomus ovat parastaikaa pöllimässä persujen vaalitaktiikan, samantapaisen, jolla Trump haalii kannatusta jenkeissä: lietsotaan pelkoja vaikka tyhjästä ja kärjistetään vastakkainasettelua kansanryhmien välille. Persuille maahanmuutto on maailman ainoa asia, siniset räpiköivät kuolinkouristuksissaan, ja kaipa kokoomuksella on niin hysteerinen hinku pääministeripuolueeksi, että likaisen vaalikampanjan seurauksista ei piitata pätkääkään. 

 

Vaaleissa tuohon halpaan menevät kansalaiset jakavat äänensä pääosin sinisten, kokoomuksen ja persujen kesken, joten kohu jää enimmäkseen tuon kolmikon sisäiseen kisaan. Loppupeleissä nyt lietsottava maahanmuuttovastainen hysteria sataa kaupallisen median laariin – ja erityisesti sen rahoittajan, mainostajan, sillä tuohon hysteriaan mukaan menevät (lähinnä em. puolueita äänestävät) ovat mainostajan unelmayleisöä. Ja mainostaja määrittelee kaupallisen median sisällön, vaikka toimituskunnat kuinka muuta väittävät. Ylen uutis- ja ajankohtaisohjelmisto taas on niin tiukasti kokoomuksen talutusnuorassa, että sekin juoksee kaupallisen median perässä isäntänsä asiaa edistääkseen.

 

Sinänsä on hyvä, että tätäkin maan iljettävää tapaa aletaan setviä, vaikka oppirahat joutuvat nyt vaalien vuoksi maksamaan maahanmuuttajat. Toivoa sopii, että kun vaalipelleilystä päästään ohi, keskustelu leviäisi suomalaiseen raiskaus- ja seksuaalirikoskulttuuriin, joka rehottaa tällä hetkellä maahanmuuttajien syyllistämisen varjossa. Pahimmillaan voi käydä niin, että kotimainen seksuaalirikollinen pääsee kuin koira veräjästä kun huomio kiinnitetään pelkkiin maahanmuuttajiin. Perinteinen silmänkääntötemppu siis. Toimii lähes aina.

 

Saattaa näet käydä niin kuin #metoon pahimmassa vaiheessa kävi, kun työelämän ongelmat kipattiin pelkän elokuva-alan niskaan. Mutta siinäkin tapauksessa keskustelu on myöhemmin laajentunut työkulttuuriin yleisellekin tasolle, ja näin voi vain toivoa käyvän myös suomalaisen raiskauskulttuurin suhteen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (105 kommenttia)

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Tuota kantasuomalaisten rehottavaa raiskaus- ja seksuaalirikoskulttuuria voisit valaista enemmän pelkkien väitteiden sijaan. Muutoin koko kirjoitukseltasi putoaa pohja pois ja se on pelkästään epätodellinen lausumo.

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

No eihän tuossa jutussa eroteltu kantaväestön ja maahantulleiden tilannetta toisistaan, joten asia on osaltasi edelleen auki.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson Vastaus kommenttiin #21

Mikä asia?

Raiskauksia tapahtuu, ja poliisille ilmoitetuista suhteellisen suuri osa on ulkomaalaistaustaisten tekemiä. Sen sijaan kantasuomalaisten tekemistä ei ilmoiteta poliisille kuin pieni osa. Lisäksi media (ellei valta- niin ainakin some) nuohoaa taatusti joka ikisen epäillynkin ulkomaalaistaustaisen seksuaalirikoksen ja -häirinnän.

Se, että ulkomaalaistaustaisia on mahdollisesti suhteellisesti suurempi osa raiskauksissa, ei millään tavalla mitätöi kantasuomalaisten tekemiä seksuaalirikoksia.

Vai mitätöikö mielestäsi?

https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/ma...

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen Vastaus kommenttiin #26

Tietenkin suuri osa jää valitettavasti piiloon. Mutta näin käy tietenkin myös ulkomaalaisten tapauksissa - enkä lainkaan lähtisi ilman asiantuntija-arvioita sanomaan että mitenkään suhteellisesti vähemmän kuin suomalaisten kohdalla. Mutu-tuntumat sitten erikseen. Ihan mutuna kallistuisin Sini Lappalaisen arvioon tuossa alempana eli:
"Maahanmuuttajanaisilla voi monessa tapauksessa olla korkeampi kynnys ilmoittaa sukulaisen tai aviomiehen tekemää raiskausta ja myös tuntemattoman tekemää raiskausta."

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

Kysy keneltä tahansa puberteetin läpikäyneeltä tytöltä lähipiirissäsi , mikä on hallitsevin muistikuva siitä elämänvaiheesta ns sosiaalisessa elämässä.
Vastaus on taatusti: erilainen seksuaalinen häirintä, käpälöinti, törkeily, painostus ja ehdottelu.
Nettiaikana ihan uusissa mitoissa, kun huijaus ja nimettömyys ovat mahdollistaneet vastuun pakoilun.

Varhaisteinien vaaranalainen elämä ei ole ollut poikkeus vaan sääntö. Aina.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Suomalainen seksuaalirikollinen pääsee kuin koira veräjästä, koska matkustaa Thaimaahan tai Gambiaan sikailemaan.

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

Thaimaassa pikkulapsissa sikailevat pedofiilit pitäisi tuomita. oli mikä kansalaisuus hyvänsä.

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

Suomalaiset keski-iän ylittäneet naiset menevät Gambiaan "sikailemaan".

Afrikan "Tumma poika" tykkää nuoresta ja Suomen vanha nainen tykkää nuoresta ja "tummasta"...

Kelaa Jone!

Käyttäjän TomiSolakivi kuva
Tomi Solakivi

Niin, jos lukujen perusteella katsotaan, näyttäisi olevan niin, että se mestari-kisälli-asetelma "miehuuskulttuurissa" menee kyllä vähän toisin päin.

Käyttäjän TomiSolakivi kuva
Tomi Solakivi Vastaus kommenttiin #9

Jos haluat käsitellä blogissasi esiin nostamaa asetelmaa maahanmuuttajat vs. kantaväestö, sinulla pitäisi varmaan olla tarkastelussa tilasto, joka käsittelee ko. ryhmien välisiä eroja.

Toki ymmärrän, miksi et niihin halua puuttua.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson Vastaus kommenttiin #11

Blogin aiheena on raiskauskulttuuri Suomessa ja se, miten muutama maahanmuuttaja on siihen itsensä sopeuttanut.

Mutta miehuuskulttuuri istuu niin syvällä suomalaisessa (miehessä) että ns. malkaa omassa silmässä ei huomata tai ainakaan haluta nähdä. Sen sijaan se rikka maahanmuuttajan silmässä huomataan heti.

En tietenkään kiistä sitä, että maahanmuuttajien tilastollinen osuus ilmoitetuista seksuaalirikoksista on suhteessa isompi kuin suomalaisten. Arvioiden mukaan valtaosa (jopa 80-90%) kotimaisista raiskauksista jää ilmoittamatta, ja vaikkei tarkkaa lukua saadakaan, se ei tarkoita että niitä ei olisi lainkaan. Sen sijaan melkein kaikki maahanmuuttajien raiskaukset (joita en edelleenkään yhtään vähättele) ilmoitetaan.

Ja lisäksi media uutisoi niistä aivan toiseen tahtiin kuin "tylsistä" kotimaisista raiskauksista.

Huolenaiheenani on se, että maahanmuuttajien raiskaustapaukset vievät kaiken huomion kantasuomalaisten tekemisistä.

Käyttäjän TomiSolakivi kuva
Tomi Solakivi Vastaus kommenttiin #14

"Sen sijaan melkein kaikki maahanmuuttajien raiskaukset (joita en edelleenkään yhtään vähättele) ilmoitetaan."

Mihin sinä tämän väitteen perustat? Uskaltaisinpa jopa väittää, että maahanmuuttajien väliset tapaukset jäävät useammin ilmoittamatta.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #15

Siinä kyllä olet luultavasti oikeassa. Maahanmuuttajanaisilla voi monessa tapauksessa olla korkeampi kynnys ilmoittaa sukulaisen tai aviomiehen tekemää raiskausta ja myös tuntemattoman tekemää raiskausta. Tämä ei kuitenkaan hälvennä blogin sanomaa. Sitäpaitsi
monet tai jotkut jotka haluavat kovasti uutisoida mamujen suorittamilla raiskauksilla kuitenkin puolustelivat rehtoria joka kutsui lapsen pukeutumista hutsumaiseksi.

Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi Vastaus kommenttiin #23

Nämä eivät nyt ole suoraan verrannollisia asioita. Varoittelu siitä että nuori pukeutuu "hutsumaisesti" on täysin epäkorrektia, mutta se on kuitenkin varoitus häntä ehkä uhkaavasta seksuaalirikoksesta jonkun muun taholta eikä itsessään seksuaalirikos.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto Vastaus kommenttiin #23

#23:
"Sitäpaitsi monet tai jotkut jotka haluavat kovasti uutisoida mamujen suorittamilla raiskauksilla kuitenkin puolustelivat rehtoria joka kutsui lapsen pukeutumista hutsumaiseksi".

Kyllä minun mielestäni alaikäisen raiskauksessa ja typerässä sananvalinnassa on melkoinen aste-ero, ovat vähän huonosti rinnastettavia. Vanha sanonta, jonka mukaan nauriinvarasta ei hirtetä, on minusta edelleen pätevä ohje, vaikka suhteellisuudentaju tahtoo näissä sanasodissa unohtua.

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin Vastaus kommenttiin #55

Siinä on aste- ero, muttei asenne- eroa.
Ja väärästä perusasennoitumisestahan tässä " ne on sellasia"- keskustelussa koko ajan puhutaan.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #14

#14

" Sen sijaan melkein kaikki maahanmuuttajien raiskaukset (joita en edelleenkään yhtään vähättele) ilmoitetaan"

Mihin tämä väite perustuu?

Minä väitän, että samalla prosentilla jää maahanmuuttajienkin tekemiä raiskauksia ilmoittamatta.
Minulla ei ole laittaa asiasta minkäänlaista faktaa (myönnän sen suoraan), siispä se on vielä tässä kohtaa yhtä katteeton väite kuin sinunkin.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto Vastaus kommenttiin #14

#14:
Näistä tyypillisistä turvapaikanhakijamaista tulleiden osuus seksuaalirikoksista on moninkertainen kantasuomalaisiin verrattuna. Alaikäisten osuus uhreista on puolet.

https://yle.fi/uutiset/3-10193772

Pekka Pylkkönen

Itse kyllä väittäisin että tässä tapauksessa eräät maahanmuuttajat lietsovat sitä vastakkainasettelua.

30% raiskauksista on ulkomaalaisten tekemiä - luku ei siis sisällä kansalaisuuden saaneita. On erittäin vaikea ymmärtää miksi yrität vähätellä tätä. Siinä olet tietysti ihan oikeassa että syyttömien maahanmuuttajien kohtaamat haitat pitää pyrkiä minimoimaan.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Mistä tuo 30%?

MV-lehdestä?

Käyttäjän pasikayhko kuva
Pasi Käyhkö

Mainitsemasi luku 30% ei pidä paikkaansa. Miksi liiottelet asiaa?

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen Vastaus kommenttiin #20

Pylkkönen on tuossa kohtaa oikeassa - ja hyvä huomio tosiaan ettei tuossa luvussa ole edes kansalaisuuden jo saaneet... kansalaisuuden saaminen onkin usein turhan nopeaa/helppoa (ei aina).

**** **** ****
Ja Ruotsissa, jossa on enemmän maamaahanmuuttoa, tilanne on jo varsin lohduton:
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/20180822220115...

"Ruotsin valtiollisen televisioyhtiön (SVT) Uppdrag granskning -ohjelman mukaan 58 prosenttia raiskauksista tai raiskauksen yrityksestä Ruotsissa tuomituista on syntynyt Ruotsin ulkopuolella.

Ulkomaalaisten osuus nousee yli 80 prosentin, kun mukaan otetaan vain ne tapaukset, joissa raiskaaja ja uhri eivät tunne toisiaan. 40 prosentissa näistä tapauksista tekijä on oleskellut Ruotsissa korkeintaan vuoden.
"

Ruotsin tie tässä kohtaa ei saisi muodostua Suomen tieksi - mutta tilastoja katsomalla vaikuttaa että kovin sama on suunta. Tuossa on tosiaan sitten jo laskettu sen mukaan onko syntynyt muualla kuin Ruotsissa.

Pekka Pylkkönen Vastaus kommenttiin #68

Tarkistin vielä Tilastokeskuksesta selvitettyjen rikosten osalta. Raiskauksista 72 osalta tekijän syntyperää ei saatu selville. Mikäli oletetaan että nämä eivät ole suomalaisia, ulkomaalaistaustaisten (nyt sisältäen siis kansalaisuuden saaneet ulkomaalaistaustaiset) raiskausten osuus on 35%. Tiedot vuodelta 2017.

http://pxnet2.stat.fi/PXWeb/pxweb/fi/StatFin/StatF...

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

No nyt olikin niin kova ripuli, että osa valui näppäimistölle.

"...Toivoa sopii, että kun vaalipelleilystä päästään ohi, keskustelu leviäisi suomalaiseen raiskaus- ja seksuaalirikoskulttuuriin..."

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

Mark varmaan pystyy selittämään mikä tästä tekee "SUOMALAISTA raiskaus- ja seksuaalirikosKULTTUURIA".

Mikä tässä on sellaista suomalaista, että sen voidaan luokitella suomalaiseksi?

Samalla voisi hiukan kertoa miten se eroaa jonkin muun maan seksuaalirikosKULTTUUREISTA....olettaen että muissa maissa on tällaisia KULTTUUREJA.
Tietenkään jos muualla kuin suomessa ei tällaisiia KULTTUUREJA ole, niin sitten on eri asia.

Vai onko niin, että harmiksemme joka paikassa tällaisia KULTTUUREJA on, mutta jossain voimakkaampana kuin muualla?
Jos näin, niin olisiko jotain tilastoa mihinkohtaan Suomi sijoittuu näissä tilastoissa?

Ihan vaan kysyn kun otit puheeksi ja sait mielenkiintoni heräämään.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola Vastaus kommenttiin #12

# 12

Varmaan asia liittyy siihen että useampikin maahanmuuttokriitikoksi itsensä esittänyt on kertonut raiskausten liittyvän aina poikkeuksetta kulttuuriin jolla on kansalaisten laaja kannatus.

Elleivät ne suorastaan valehtele tuossa väitteessä niin silloin pitääkin miettiä noiden rikosten yhteyttä tekijöidensä edustamaan kulttuuriin.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #16

#16

Ja samoihin maahanmuuttokriitikoiden väitteisiin ollaan pää punaisena huutamassa ettei ole olemassa mitään "raiskauskulttuureja"

Kuinka niitä nyt yhtäkkiä onkin kun syytetään suomalaisia sellaisesta?

Onko paskanjauhaminen jotenkin parempaa, kun se tukee omaa agendaa?

Minulla on sellainen käsitys, että ainoastaan niin kauan voit syyttää toista paskapuheesta kunnes syyllistyt siihen itse... sen jälkeen se oikeus on mennyt.

Tosin en syytä Anderssonia vielä mistään...esitän täsmentäviä kysymyksiä..

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson Vastaus kommenttiin #12

En tietenkään väitä etteikö muuallakin olisi yhtä pahoja maan tapoja, mutta se että muuallakin raiskataan, ei poista sitä tosiasiaa, että Suomessakin raiskataan.

Kulttuurilla viittaan sellaisiin maan tapoihin, jotka ovat niin syvään juurtuneet, että niitä pidetään itsestäänselvyyksinä. Suurin osa raiskauksista tapahtuu kodin seinien sisällä, ja niistä ilmoitetaan vain harvoin.

Raiskaus ei nimittäin ole pelkkää pusikkoraiskausta, jotka muodostavat niistä vain pienen osan.

Eniten olen huolissani siitä että näissä(kin) asioissa media uutisoi ylivoimaisesti eniten ulkomaalaisten tekemistä tapauksista, jolloin yleisölle muodostuu täysin vinoutunut kuva maamme raiskausKULTTUURISTA.

https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/ma...

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen Vastaus kommenttiin #18

Rikostilastoissa vain tietyt muut kulttuurit ovat selvästi enemmän yliedustettuina.... ja useimmat varmasti ovat huomanneet että media on vuosikausia enemmän peitellyt tapauksia kunnes niitä on ollut ylivoimaisen vaikeaa peitellä - huomaan että oma kantasi median toimintaan on tosin toinen ja ei siinä mitään... olet vain mediakantasi suhteen väärässä.

Suomalaisia seksuaalirikollisia ei myöskään tule piilotella ja rangaistuksia tulisi nostaa.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson Vastaus kommenttiin #74

Saattaa olla, että joskus aiemmin valtamedia ei maininnut erikseen jos rikoksentekijä oli maahanmuuttaja, mutta nykyään se mainitaan aina, koska mainostaja on huomannut, että oivallisin höynäytettävien ryhmä koostuu niistä, joihin pelottelu puree.

Tämä on johtanut siihen, että esim raiskaustapauksista ylipäänsä uutisoidaan pääasiassa maahanmuuttajien tekemät, koska mainostajan mielestä "ketään" ei kiinnosta suomalaisten tekemät raiskaukset. Valtamediasta saakin nykyään yhtä vinoutuneen kuvan raiskauksista ja rikollisuudesta kuin aiemmin jostain MV-lehdestä.

Siksi olen oikeassa median suhteen, ja sinä väärässä.

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Poliisin mukaan maahanmuuttaneiden seksuaalirikoksista on näkyvissä vain jäävuoren huippu. Poliisi lienee sisäministeriön ohella se taho, jolla on asiasta kaikkein selvin tuntuma ja näkemys.

Tuota suomalaista raiskauskulttuuria et nyt näköjään voi perustella millään tavoin muutoin kun asiaan liittymättömällä yhden iltapaivälehden jutulla.

Ylen mukaan turvapaikanhakijoiden raiskaamiksi tulleista puolet on alaikäisiä eli lapsia, joka on kyllä kovin karu totuus.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Kummallista että ei voida asettua kaikkea raiskaamista vastaan vaan suomalaiset tekijät on seulottava pois.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

#24:
Tuollaisen tulkinnan tuosta kommentista 22 voi vetää vain vahvalla mielikuvituksella ja tarkoitushakuisuudella.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Kyse taitaa pikemminkin olla siitä, että maahanmuutto on lisännyt sitä "kaikkea raiskaamista". On aika turhaa keskustella siitä raiskaako kantasuomalainen tai maahanmuuttaja, molemmathan sitä kait tekee. Mutta ei sovi "pirtaan" syyllistää maahanmuuttajaa raiskaajaksi ja siitähän on kyse teidän näkökulmasta.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson Vastaus kommenttiin #31

"Teidän näkökulmasta"?

Kuka väittää että jos maahanmuuttaja on raiskannut, tuota nimenomaista maahanmuuttajaa ei saisi kutsua raiskaajaksi? Ei kukaan.

Mutta pirtaan ei sovi, että maahanmuuttajia syytetään raiskaajiksi. Siis kaikkia maahanmuuttajia.

Sehän "teidän" puheissanne on ongelmana.

Käyttäjän JuhaniKleemola kuva
Juhani Kleemola

Kummallista, että maamme historian pahimmassa lapsiraiskausilmiössä ei voida syyttää sen tekijöitä, vaan yritetään mielikuvitusomaisesti vetää suomalaiset miehet mukaan lapsiraiskausjengeihin. Sairas nainen.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Ainoa syy miksi minusta tuli maahanmuuttokriittinen islamfoobikko jo vuonna 1975, oli islamilaiseen raiskauskulttuuriin tutustuminen niin islamilaisten maiden kulttuureissa, kuin myös sen ilmenemismuotoihin Hollannissa ja Tanskassa.

Toivottavasti Persut saavat 51% äänistä, jotta voidaan lähteä tekemään Tanskan mallin mukaista maahanmuuttopolitiikkaa, Norjakin on herännyt sanoista tekoihin ja Ruotsi heräilee.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Luoja meitä totalitarismilta varjelkoon.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Sanos muuta Mark, luoja meitä taloustotalitarismilta varjelkoon!

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson Vastaus kommenttiin #57

Kaikenlaiselta totalitarismilta. Taloussellaisen lisäksi myös Unkari- ja Puola-tyyppisestä enemmistödiktatuurista, joka de facto on totalitarismia, vaikkakin demokratian kaavussa.

Ja sellaistahan Persuenemmistö tasan merkitsisi.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard Vastaus kommenttiin #65

Mehän elämme jo totalitarismissa, Kekkosen 70-luku oli multikulttiin verrattuna moniarvoinen demokratia.

Vain netti on todellista globalismia, jota humananisteiksi itseään kutsuvat taloustotalitaristit yrittävät rajoitta,, molemmat persumepit äänestivät tekijänoikeusdirektiiviä vastaan, myös Heidi Hautala. Kokkarit, keskusta ja demarit on totalitarismin kannalla.

Persut ei ole vaarallisia, ne eivät vain hallitse poliittista jargonia eikä korrektiutta, ainoa mikä persuissa minua häiritsee on Halla-ahon talouspolittiinen linja. Mutta EU-puolueet on täysin suurpäoman lobbareiden marionetteja ja ne on vaarallisia jos mitkä koska tahtovat hyvää eivätkä näe että palvelevat pahaa.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson Vastaus kommenttiin #81

Ja silti haikailet Persujen hallitsemaan diktatuuriin?

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard Vastaus kommenttiin #92

Persut haikailee Tanskan diktatuuriin ja niin minäkin. Tanskan ja Norjan maahanmuuttolinja on avoimempaa ja rehellisempää kuin Suomen ja Ruotsin vastaava.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson Vastaus kommenttiin #93

Tanskan persuilla ei onneksi ole enemmistöä. Siksi he ovat välttyneet totalitarismilta.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard Vastaus kommenttiin #94

Älä saivartele, persuja ei edes tarvittaisi jos demarit, keskusta ja kokkarit tekisivät samanlaista politiikkaa kuin Tanskassa. Ne sentään tietävät mitä tekevät, yli kahdenkymmen vuoden pidemmällä kokemuksella.

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

Naisten seksuaalisen itsemääräämisoikeuden vähättely esim avioliitossa ei ole raiskauskulttuuria.
Raiskauskulttuureja ei ole löydetty, mikä on ihan ymmärrettävääkin, koska toiminta on niin tuhoavaa sekä tekijöille että uhreille.
Esim sotajoukkoraiskaukset ovat traumatisoineet pahasti myös tekijät ( Saksa, Jugoslavia).

Järjestetyt avioliitot, tyttöjen siveyden vaalinta jne kajoavat kyllä itsemääräämisoikeuteen,
mutta niin kajoaa julma koulukiusaaminenkin ja sen puolustelu "hutsuista" puhumalla.

Jotta jonkinlainen järki termeissä olisi, pitäisi ehkä puhua raiskauksesta paljon täsmällisemmin ja erottaa se erilaisista tyttöjen objektvoinneista ja hyväsksikäytöistä.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Tässä melko kattavaa tutkimusta sivulta 84 alkaen. Yhteenveto sivulla 105.

https://helda.helsinki.fi/bitstream/handle/10138/2...

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Kannataa katsoa myös sivu 92:
Poliisin tietoon tulleissa raiskauksissa ulkomaan kansalainen oli epäiltynä 30 prosentissa selvitetyistä rikoksista vuonna 2017 (29 % vuonna 2016). Tuomioistuinratkaisuihin perustuvassa selvityksessä ei ollut suoraa tietoa kansalaisuudesta. Nimien pohjalta selvityksessä arvioitin, että joka neljäs (24 %) tekijöistä oli ulkomaalaistaustaisia. Osuus oli sitä suurempi, mitä törkeämmästä rikoslajista oli kyse.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Tarkoittaako tämä sitä, että suomalaiset eivät raiskaa lainkaan?

Huom myös tämä ilmoitusherkkyys:

https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/ma...

Vain 10-20 % raiskauksista ilmoitetaan, ja tilastot koskevat vain niitä. Tietenkin nämä ovat arvioita mutta tuskin täysin erilaisia ovat, tutkijat kun nämä arviot ovat tehneet.

Nykyisessä ilmapiirissä ulkomaalaistaustaisten tekemistä raiskauksista ilmoitetaan huomattavasti herkemmin. Ja media kertoo joka ainoasta. Kotimaisista ei ole niin väliä, koska sellainen on arkipäivää, eikä kiinnosta suurta yleisöä.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto Vastaus kommenttiin #40

"Tarkoittaako tämä sitä, että suomalaiset eivät raiskaa lainkaan?"

Ehkä sinun on vaikea ymmärtää, mutta ei tarkoita. Toisaalta, se kyllä tarkoittaa, että he tekevät sitä suhteellisesti harvemmin.

Käyttäjän niklaschristianrenner kuva
Niklas Renner Vastaus kommenttiin #40

"Nykyisessä ilmapiirissä ulkomaalaistaustaisten tekemistä raiskauksista ilmoitetaan huomattavasti herkemmin."

Tästä vielä lähde kiitoksia. Muistelisin poliisin puhuneen joskus ihan päinvastaista. Voit samalla tarkastaa kommentin nro 5.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Ei kannata persuille ja muille öyhääjille selittää mitään, se on irakilainen islaminuskoinen nuori mies, joka raiskaa, ja se koskee kaikki sieltä tulleita nuoria miehiä.

Kaikki pitää laittaa samaan kasaan, ei heitä saa erillisinä rikollisina kohdella.

Onneksi nämä persumöyhääjät eivät saa koskaan enää sellaista kannatusta, että pääsisivät hallitukseen, kyllä nettiin ja blogeihin tekstiä mahtuu, ainakin niin kauan, kun ei saa banneja.

Ihan huoletta voidaan olla persujen suhteen, suuri meteli ei korreloi millän lailla äänisaalista.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Mitä olen seurannut perussuomalaisten mielipiteitä, siellä vallitsee yksimielisyys että suomalainen mies raiskaa ja ovatkin aika ponnekkaasti ajamassa rikoslakiin merkittäviä ja kovia rangaistuksia.

Oleellinen tieto on siinä, jo olemassa olevien kantasuomalaisten tekemissä raiskaustilastoissa ja yleensä "koko tilastoa" nostaa maahan tulleet yksinäiset pakolaispoijaat ja kun pippeli vie, tiedät tulokset. Ei ne tilastot ole ainakaan vähentynyt.

Joten se siitä.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Jos vähänkään viitsii googlea käyttää niin löytää aika paljon melko törkeitä lasten seksuaalisia hyäväksikäyttötapauksia, joissa yhdellä tekijällä on saattanut olla hyvin monia uhreja, jopa aivan oikeasti lapsia, siis alle 10-vuotiaita, mutta samasta yhteydestä et sitten löydä yhdenkään ministerin etkä poliitikon järkytystä etkä tuomiota etkä vaatimusta.

Mutta nyt kun tekijöinä ovat ulkomaalaistaustaiset henkilöt, ja vaalit ovat ovella, niin tuomitsijoita ja vaatijoita löytyy pilvin pimein.

Myös kielikuvilla ratsastetaan; puhutaan törkeistä raiskauksista ja luodaan mielikuvia kauheasta väkivallasta, vaikka mitä ilmeisimmin ainakin osa uhreista on tyhmyyttään ja lapsellisuuttaan ollut mukana vähintään osittain vapaaehtoisesti. Jokaisen pitäisi ymmärtää mitä tarkoittaa se, että raiskaus on kestänyt useita kuukausia.

Tämä murkkuikäisten tyttöjen toiminta ei ole uutta, ja se alkoi internetin myötä, eikä tietenkään vähimmässäkään määrin poista hyväksikäyttäjiltä rikosvastuuta eikä mitään muutakaan vastuuta.

Oli miten oli niin kyllä poliitikot nyt keräävät irtopisteitä suorastaan härskisti. Säälin uhreja ja heidän läheisiään.

https://yle.fi/uutiset/3-10119826

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/196968-asianajaja...

https://ita-savo.fi/uutiset/lahella/d76e16b0-cd43-...

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Käsite 'namusetä' on kyllä vanha, mutta tietyn pienen ryhmän namusetä - joukko on uusi (Suomessa), grooming, vähän kuten se 'lievempi' muoto, taharrysh (gamea). Pieni ryhmä tässä tarkoitaa pientä ryhmää jos itsessään Oulun pienestä maahanmuuttaja joukosta, Sven Svensson ei moisia harrasta, vaan molemmat ovat ihan uusia ilmiöitä, kukaan ei syyllistä Sven Svenssonia moisista. Joten totuuden kannalta älkää valehdelko sitten taas moraalin kannalta olette sitä ihteään pysty asennossa, kahdella jalalla.

Käyttäjän PaavoVaattovaara kuva
Paavo Vaattovaara

Tämä Mark Andersonin blogi on ties kuinka mones blogi jossa Oulun raiskareiden raiskauksia yritetään valkopestä . En huomannut, että tässäkään blogissa olisi tuomittu näiden maahanmuuttaneiden raiskauksien järjestelmällisyyttä. Esim. 10 vuotiasta lasta oli kuukausien ajan kuljetettu asunnosta toiseen ja raiskattu.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Kuka valkopesee ja mitä?

Mielestäni maahanmuuttohysteerikot valkopesevät suomalaista raiskauskulttuuria.

Ei ole mitään tarvetta vähätellä Oulun(kaan) tapauksia – kuten blogissa nimenomaan lukee.

Käyttäjän JuhaniKleemola kuva
Juhani Kleemola

Koko ajan vähättelet. Sinun vihasi raiskattuja tyttöjä kohtaan on suomenennätysluokkaa. Miksi puolustat pedofiilejä?

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson Vastaus kommenttiin #58

Mielikuvituksellasi ei näy olevan mitään rajaa.

Missään en edes vihjaa vähätteleväni raiskauksen uhreja, en maahanmuuttajien kuin kanta-astujienkaan tekemänä.

Kleemolan silmälasien takaa eivät sen sijaan nähtävästi lainkaan näy suomalaissyntyisten tekemät raiskaukset, minkä vähemmälläkin mielikuvituksella voi tulkita heidän uhriensa vähättelyksi.

Oli tekijä kuka tahansa, raiskaus on yhtä tuomittavaa.

Käyttäjän JuhaniKleemola kuva
Juhani Kleemola Vastaus kommenttiin #67

Minusta vähättelet.

Kysehän tässä on nimenomaan siitä, että nämä pedofiiliorgiat olisi pystytty estämään ihmisarvoisella politiikalla. Nyt tänne on poliittisilla päätöksillä tuotu miehiä, joiden piti tuoda maahamme innovaatioita, uutta työvoimaa, huoltosuhteen parannusta, ja (irvokasta kyllä) GEENIPERIMÄMME PARANTAMISTA.

Suomalaiset eivät joukkoraiskaa lapsia, vaikka kuinka Andersson sitä näyttää toivovankin. Suomalaiset raiskaukset yleensäkään eivät johdu hallituksen ja eduskunnan typeristä päätöksistä. Nämä pedofiiliorgiat kylläkin johtuvat, eikä niille haluta laittaa edes stoppia.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Lapsi oli kyllä lähempänä viittätoista, ja tiettävästi kävi normaalisti kouluakin, joten tuskin häntä ihan hirveästi väkisin on kuljetettu, saati vankina pidetty. Se ei tietenkään vähennä tekijöiden vastuuta millään tavalla.

Minun käsitykseni ja lukemani mukaan kukaan ei missään tekstissä täällä ole jättänyt tuomitsematta lasten seksuaalista hyväksikäyttöä. Itse asiassa en ymmärrä miksi se pitäisi jotenkin erikseen tuomita.

Mutta poliitikot tuomitseva sankoin joukoin, jos vaalit ovat ovella ja ääniä on tarjolla. Muulloin he ovat ihan hiljaa.

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

1. Rinkejä on tosiaan ollut ennen nettiaikaa ja jo ennen sotia.
Esim maalaispitäjissä ja eri kaupungisosissa.
Joku jostain syystä vähän avuton , suojaton tai " provosoiva" tyttö on otettu joukolla uhriksi ja " välitetty" eteenpäin.
Tytön kohtalo sitten usein hyvin arvattava.

2. Nuo nyt netissä levitettävät uskomattomat " uutisversiot" , joissa kilpaillaan lisäämällä joka kierroksella juttuun vähän lisää kauhuelementtejä , muistuttavat kyllä jo kohta sota- ajan propagandakertomuksia.
Ja ylittävätkin ne, kun vastuuseen valheista ei joudu.

Kuka tuosta loppupeleissä hyötyy ?
Eivät ainakaan murrosikäiset tytöt tai yleinen turvallisuus ja sen järkevä turvaaminen.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Ja rinkejä ja uhreja on maassa ollut ennenkin, mutta eivät niistä poliitikot ole hirveätä melua nostaneet:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000959360.html

Pedofiiliringit ovat Suomessa kyllä vanha tuttu juttu. Valitettavasti. Osassa uhrit ovat olleet myöst poikia.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Järkyttävää tomintaa, kovat rangaistukset vaan kehiin oli se sitten kantasuomalainen tai maahanmuuttaja. Eikös vain?

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Erittäin tuomittavaa toimintaa, ehdottomasti.

Rangaistusten kovuuteen en ota kantaa, koska en niiden suhteen ole minkään sortin asiantuntija. Rangaistukset jätän lainsäätäjien ja oikeuslaitoksen haltuun.

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

Varsinaiseen pedofiliaan rangaistukset eivät ole mikään ratkaisu.
Pedofiilirinkien organisointiin ja kaupalliseen hyödyntämiseen kyllä.

Nämä seksiringit taas varmasti organosiodaan lain asettamien riskien mukaan.
Jos riski organisoinnissa on suuri ja se tiedetään, sitä vältetään.

Varhaisnuorten seksikulttuuri on kuitenkin ns harmaa alue,
koska meillä halutaan turvata ensisijaisesti nuoren itsemääräämisoikeus.

Jossain muualla asia ratkaistaan yksinkertaisesti erityisesti tyttöjen vapautta rajoittamalla.
Silloin taas lähipiirin miesten tekemä hyväksikäyttö on yleistä.
Miehet etsivät siis sen mahdollisen alueen , jossa tätä voi harrastaa -
ja se on noissa tapauksissa( esim lestadiolaiset, ankarat katolilaiset , teekutsuliike jne) sukulaispiiri ja lähiystävät.

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

se mitä tästä seuraa on se että verovaroilla kustannetaan terapiaa raiskaajille,ei uhreille tiettenkään !

Käyttäjän JuhaniKleemola kuva
Juhani Kleemola

Niin. Oulussa on ollut maamme historian törkein lapsiraiskaussarja. Historiamme ei tunne 2000 vuoteen törkeämpää. Muutaman vuoden maassamme olleet "hädänalaiset" ovat tämän saaneet aikaan. Pahempaa ei ole ollut. Ikinä.

Kyllähän se sanattomaksi vetää, kun silmääkään räpäyttämättä kirjoittaa, että syyllisiä ovat suomalaiset miehet, mitkä ovat opettaneet lapsiraiskaukset näille matuille (missähän välissä kysyn ma? Kotouttamusohjelmassako?), vetää mukaan eduskuntavaalit, ja syyllistää kaupallisen median.

Mistä tuollainen järjettömyys kumpuaa? Ihmettelen.

Jos nyt ne henkilöt, jotka ovat kotouttaneet näitä pedofiilijätkiä, omaavat tällaisen andersonilaisen ajattelukulun, en yhtään ihmettele että tytöt on nyt raiskattu.

Esitettyjen tietojen mukaan näitä pedofiilijätkiä on kuljetettu Esikoto-hankkeessa koululaistyttöjä tapaamassa, kaupunki on "kotouttamusta edistääkseen" antanut näille pedofiileille asunnot ja näissä asunnoissa ovat sitten suorittaneet joukkoraiskauksensa.

Tuollaista se maailman paras kotouttaminen on tuottanut. Pedofiilijoukkoraiskauksia.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Esitettyjen tietojen mukaan käy ilmi mitä mielikuvituksellisinta legendaa.

Mistä matolaatikosta olet saanut päähäsi että 2000 vuoteen Suomessa ei muka olisi ollut törkeämpiä pedofiilitapauksia?

HUOM! Tämä kysymys ei yhtään vähättele Oulun tapausten uhrien kärsimyksiä. (Tällaista lausetta ei tarvitse esittää muille kuin sinulle, Kleemola, joka näet mustan valkoisena ja valkoisen mustana).

Mutta on vaarallista väittää että seksuaalirikoksia tekisivät pääasiassa ulkomaalaistaustaiset. Sellainen loukkaa törkeästi kantasuomalaisten tekemien raiskausten uhreja.

Ja vielä vaarallisempaa on nimittää ulkomaalaisia raiskaajiksi.

Käyttäjän JuhaniKleemola kuva
Juhani Kleemola

Niin. Maamme historiassa ja kulttuurissa ei ole yhtään pahempaa lapsiraiskaustapahtumaa. Esitä faktasi muka pahemmasta, jos sinulla sellainen on.

Se voidaan faktana esittää, että lapsiraiskauksia pääasiassa tekevät matut.

Ja tiedätkö mitä Andersson: ihan viime päiviin asti kaiken maailman dosentit ja poliitikot ovat esittäneet, että Suomi ei selviä tulevaisuudessa ilman matuja. Ne osaa ihan kaikkea. Ja nyt kun ne on pääasiassa osanneet joukkopedofilian, niin se loukkaa JOKAISTA suomalaista (pl. suvakit), että nämä jätkät on esitetty meille maamme pelastajina.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Hiukan oudoksuttaa se, että kun seksuaalirikoksia tapahtuu tuhansittain vuodessa, niin jonkin yksittäisen sellaisen kohdalla asia profiloidaan tietynlaiseksi liipasimeksi suorastaan hätätilan julistamiseksi ja sisäministeri matkustaa rikospaikalle lohduttamaan ja ohjeistamaan kaupunginjohtajaa. Mielestäni hän menee siihen ansaan, jota tietyt piirit näin ennen vaaleja haluavat varta vasten rakentaa.
Tämä nyt tullut uutinen koskee viime vuoden kesällä tapahtuneita rikoksia ja sen jälkeen on vasaavia kirjattu pilvin pimein. Ikäänkuin jonkin tietyn rikoksen uhrit olisivat tärkeämpiä kuin toisten.

Paljon parempi olisi ollut todeta, että keinoja tällaisen rikollisuuden estämiseksi tullaan voimaperäisemmin etsimään. Niin makaaberilta kuin se kuulostaakin yksi keino vähentää alaikäisiin kohdistuneita seksuaaalirikoksia olisi suojaikärajan alentaminen joko Ruotsin 15 vuoteen tai Saksan 14 vuoteen. Osa normaaliksi katsottavasta kanssakäymisestä ei silloin lankeaisi rikosnimikkeen alle kuten nyt on asian laita ja fokus voisi olla yleisen oikeuskäsityksen mukaan objektiivisesti katsoen törkeissä ja tuomittavissa tapauksissa. Tämä toteamus ei liity näihin Oulun tapauksiin välttämättä, koska niistä ei tiedetä tarpeeksi yksityiskohtia.

Käyttäjän JuhaniKleemola kuva
Juhani Kleemola

Raiskaus on rikos, oli raiskatun ikä mikä tahansa. Tässä oli vielä joukkoraiskaus. Onko se noin vaikeaa ymmärtää? Millainen sielu on ihmisellä, edes ehdottaa tuollaista.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Ilmeisesti sinun on vaikea ymmärtää mitä kirjoitin, koska et ole sitä ymmärtänyt.

Käyttäjän JuhaniKleemola kuva
Juhani Kleemola Vastaus kommenttiin #63

Ymmärsin varsin hyvin. Olet dilutoimassa lasten joukkoraiskauksia siihen suuntaan että "asia on ok, mikäli suojaikärajaksi asetetaan 15 vuotta".

Mikä ihme teitä vaivaa, kun lasten joukkoraiskauksissakin on vika muualla, kuin pedofiilijengiytymisessä ja siihen johtaneessa politiikassa? Sairasta.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #66

Siis et ymmärtänyt vaikka ehkä niin luulitkin. En ole dilutoimassa mihinkään suuntaan mitään joukkoraiskauksia. Ymmärrätkö, että kun kyse on normaalista seksistä kahden halukkaan välillä ja toinen on 15-vuotias, niin Suomessa se on rikos nimeltään lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, mutta Ruotsissa se ei olle rikos lainkaan. Suomessa on tästä syystä siis enemmän rikoksia kirjattuna kuin siinä tapauksessa, että suojaikäraja olisi sama kuin Ruotsissa.

Mainitsin myös, että asia ei välttämättä liity mitenkään tähän Oulun tapaukseen.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson Vastaus kommenttiin #71

Kleemolaan on turha uhrata paukkuja. Hän lukee minkä tekstin tahansa yhdellä ja samalla tavalla, yleensä päinvastaisena.

Käyttäjän JuhaniKleemola kuva
Juhani Kleemola Vastaus kommenttiin #71

Niin. Toit asian kuitenkin esiin pedofiiliraiskausten yhteydessä. Mitä tekemistä samanikäisen teinin sukupuolisuhteella siihen, kun pedofiilit joukkoraiskaa vähän toisella kymmenellä olevia tyttöjä ja vielä kuvaa raiskauksen kameroillaan? Pitää olla outo mieli, kun tällaisen tuo esille.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #78

Missään ei ole tullut ilmi, että he olisivat olleet pedofiilejä.

Nuo mainitsemasi rikokseen liittyvät yksityiskohdat ovat omasta päästäsi revittyjä. Viimeisimmästä julkistetusta tapauksesta emme tiedä mitään ja siitä aiemnasta tiedämme, että rikoksen uhrit olivat toistuvasti useiden kuukausien ajan tehneet treffejä somessa kyseisten syytettyjen kanssa erikseen. Varsinaisesta "filmatusta 10-vuotiaan joukkoraiskauksesta" ei ole tietoa.

Käyttäjän JuhaniKleemola kuva
Juhani Kleemola Vastaus kommenttiin #83

Ai että Kuikka on sitä mieltä, että 12-vuotiaaseen lapseen yhtyvä mies ei ole pedofiili. Sairasta.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #84

Tietoisuus virallisista määritelmistä ei ole sairasta. Tiedoksesi vain.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Joukkoraiskaus? Missä kohdin sellainen on todistettu?

Käyttäjän JuhaniKleemola kuva
Juhani Kleemola Vastaus kommenttiin #95

Millä nimellä itse kutsut sitä, kun kymmenkunta miestä on syytettynä tytön raiskauksesta?

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson Vastaus kommenttiin #98

Mistä tiedät?

Ainakaan sellaista ei ole ilmoitettu missään virallisissa lähteissä.

Liekö tässäkin kyse hevosmiesten tietotoimistosta.

Käyttäjän JuhaniKleemola kuva
Juhani Kleemola Vastaus kommenttiin #99

Lue asiaan liittyvät poliisitiedotteet ja niiden pohjalta tehdyt uutiset.

Tänäänkin julkaistussa Helsingin sattumuksessa on yksi raiskattu tyttö, yksi raiskaus ja kolme maturaiskaajaa.

Millä nimellä itse kutsuisit tuota?

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen Vastaus kommenttiin #100

Helsingin sattumuksissa puhutaan sattumuksista ja kiinniotettuja on ollut kolme. Tekoja on ollut useita, useampia tekoja on kohdistunut yhteen uhriin, mutta uhrien yhteislukumäärästä poliisi ei ole kertonut. Joukkoraiskauksista ei ole sanottu sanaakaan.

Kutsuisin noita tekoja lasten törkeiksi seksuaalisiksi hyväksikäytöiksi tai törkeiksi raiskauksiksi.

Kleemola, rauhoitu sinäkin hetkeksi ja odota, kunnes saamme tietoa tapauksista tarpeeksi. Älä käytä termejä, joita et voi osoittaa varmoiksi.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen Vastaus kommenttiin #100

No niin, Kleemola. Osoittautui siis niin, että Kleemola valehteli. Oli yhteen alaikäiseen kohdistunut seksuaalisten tekojen sarja, jossa oli yksi tekijä. Tekijä on ollut 19-vuotias tai vanhempi ja uhri on ollut alaikäinen.

Jospa Kleemola jatkossa osaisi käyttäytyä eikä levittelisi valheellisia "tietojaan" turuilla tai toreilla. Kirjalliseksi jättämästäsi kommentista jää riesaksesi ikävä pa...npuhujan maine.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson Vastaus kommenttiin #105

Nettikeskustelut toimivat huolestuttavan usein rikkinäinen puhelin -leikin tapaan.

Osa keskustelijoista ei kuitenkaan välitä kuulemaansa eteenpäin niin kuin sen on kuullut vaan "maustaa" sen omilla intresseillään ja ideologioillaan. Suomeksi sanottuna valheilla.

Kleemola on prototyyppi sellaisesta.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

Niin no, tälläisiä 16 epäillyn rinkejä joilla on ollut lukuisia alaikäisiä uhreja ja joista yksi on ilmeisesti menehtynyt oman käden kautta on jotain ihan muuta. Ilmiö on vieläpä tuore ja eurooppalainen. Sanoisin että rinnastukset ovat hakemalla haettuja. Ja tämäkin tuli julkisuuteen ilmeisesti vain erään kansalaisaktivistin maanisen selvittelyn myötä. Ja rikospoliisi ehti toteamaan että tämä on jäävuoren huippu.

Mutta ihmiset ovat aivopiereskelleet tänään ihan urakalla ymmärtääkseen tätä uutta seksuaalirikostyyppiä joka on rantautunut nyt Suomeenkin. Kun niissä kulttuureissa on eroja ja nimenomaan naiset näistä aina eniten kärsii. Jos suomalainen äijäkulttuuri on toksista, niin lähi-idän ja p-afrikan naiskäsitykset ovat vielä hyvin paljon toksisempia.

Ei meillä esimerkiksi ole tälläisiä poikien raiskausperinteitä kuten Afganistanissa: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/afganistanilai...

Jos tullaan tälläisistä kulttuureista niin ihmisarvon käsite ei ole ihan sitä mihin olemme pohjoismaissa tottuneet.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Nyt on aika paljon ollut vasemmistohenkisiä blogeja, joilla on kiertoilmaisujen muodossa haettu hyväksyntää ulkomaalaisten harrastamaan lapsiin sekaantumista, raiskauksia jne. Uhristatuksen omaavilla tuntuisi olevan sellaiset vapaudet käyttää puutarhan kaikkia antimia hyväkseen.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Jotain rajaa nyt tahalliseen väärinymmärtämiseen!

Sitäpaitsi, mitä ihmeen tekemistä vasemmistohenkisyydellä on raiskausten hyväksymisen kanssa?

Jos mielikuvitus käy noin villinä, kirjoita vaikka romaani tai mieluummin lastensatu

Käyttäjän JuhaniKleemola kuva
Juhani Kleemola Vastaus kommenttiin #82

Näyttää aina siltä, että missä raiskaaja, sielöä häntä ymmärtävä ja yhteiskuntaa syyttävä vasemmistolainen.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen Vastaus kommenttiin #85

Vasemmistolla on ollut meToo, jota Perussuomalaiset ovat porukalla vierastaneet. Ja kyllä tuo perussuomalaisen raiskauksen hyväksyntä on ollut ihan oma lukunsa:
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/201809032201...

Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi

Näköjään yksi törkyblogi tästä aiheesta on Usarista jo poistettu - enkä nyt yhtään ihmettele miksi

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Minkälainen "törkyblogi"? Ja mikset ihmettele miksi?

Kerro muillekin.

Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi

Plommerin idioottimainen p*llurallijuttu

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Aikoinaan, oman nuoruuteni aikaan etelä-karjalaisessa pikkukaupungissa paheksuttiin kovasti nuoria ammattikoululaisia, jotka seurustelivat yläasteikäisten tyttöjen kanssa. Kaverit ajelivat autoillaan koulun pihaan ja ottivat seitsemäs-kahdeksasluokkalaisia tyttöystäviään kyytiin.

Ei sisäministeri matkustanut kaupunginjohtajaa lohduttamaan eikä asiasta lehtien palstoilla juurikaan kohistu.

Raiskaus on rikos ja rikoksesta pitää rangaista. Muulta osin itse kaipaan asiasta lisää informaatiota ennen kuin rupean tuomioita jakelemaan tai syyttelemään.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Niemeläinen, nimenomaan näin.

Tällä hetkellä varmuutta ei ole melkein mistään. Huhut liikkuvat toinen toistaan villimpinä. Jonkun mielestä mitään ei ole tapahtunut, toisen mielestä tämä on jopa pahin pedofiliatapaus Suomessa 2000 vuoteen. Puhutaan henkirikoksista ja itsemurhista. Virallista kautta on saanut varsin vähän tietoa.

Sitä on korostettu tässä vaalien lähestyessä, että tekijät (mitä ovatkaan tehneet) ovat maahanmuuttajia. Erittäin aktiivinen tämän tiedon jakelussa on ollut Oulun poliisi, jolta ei sitten paljon muuta tietoa todellisuudessa tapahtuneesta olekaan herunut.

Mielenkiintoista on se, että kun esim poliisi ja poliitikot puhuvat raiskauksista ja netissä pyörivistä pedofiileistä, vain harva heistä edes mainitsee maahanmuuttajat – ne, jotka uskovat sen hyödyttävän vaaleissa – ja suurin osa ei, minkä tietty osa kansalaisista silti tulkitsee koskevan nimenomaan maahanmuuttajia, vaikka on täysin selvää että nämä puhuvat kaikista seksuaalirikollisista, ei vain näiden vähemmistöstä, maahanmuuttajista, joita halutaan poliittisista ja tulkintani mukaan siis erittäin alhaisista syistä hyväksikäyttää vaalikampanjoissa.

Lisäksi on mielenkiintoista se, että ellei purematta nielaise mitä tahansa asiasta vellovista huhuista, leimataan oitis raiskausten uhrien vähättelijöiksi – ja mikä kuvaavinta, vihervasemmistolaisiksi.

Nettikeskustelu aiheesta todistaa taas miten uskomattoman kärsimätöntä osa kansalasista on: kun faktaa ei ole, se keksitään. Ja rakennetaan fiktiivinen todellisuus. Ja siihen sitten uskotaan kuin Allahiin.

Tällä menolla ei hyvä seuraa.

Käyttäjän TuomoLahdenper kuva
Tuomo Lahdenperä

Tämä kommenttipalsta alkoi vaaleista puhumisella ja semmoisena juupas-eipäs-poliitikointina pysyy. Sadasta ensimmäisestä en vilkaisulla löytänyt uhrien puolustamista, säälimistä, en edes uusien tapausten ehkäisyä.
Lähdetään nyt tosiasioista:
- 10-vuotiaat ovat lapsia.
- monilla tytöillä on seksikokemuksia jo 13-vuotiaana, vaikka ikäraja olisikin 15 tai 16. Millaisia ne tapaukset ovat, määrittelee onko kyseessä raiskaus. Olen nähnyt nuoren miehen autolla (ajokortti -> vähintään 18v) hakevan 13v tyttöystäväänsä kerrostalon pihasta säännöllisesti. Rajan vetäminen 13-16v on siis vaikeaa.

En lähde tähän juupas-eipäs-keskusteluun. Sensijaan rikosten ehkäisyksi annan näille tytöille-nuorille naisille neuvon: Jos olette joutuneet tämmöisen tapauksen uhriksi, oikea keino ei ole rikoksen salailu. Tuskin olette ensimmäiset ettekä viimeiset heidän uhrit. Tuollaiset pitää saada kiinni itse teosta. Te osaatte käyttää somea ja teillä on paremmat suhteet noissa kanavissa kuin poliisilla. Te voitte selvittää, missä he asuvat ja milloin seuraavat "bileet" alkavat. Antakaa heidät ilmi poliisille, heidän naapureilleen tai muille. Naapurit kuulevat, milloin "bileet" alkaa minkä ikäistä sinne menee. Poliisi pääsee asuntoon, ilmoitustaululla on huoltoyhtiön ja isännöitsijän puh. n:o, heillä tai hall. juheenjohtajalla avain. Näin he juotuvat ihan rysän päältä kiinni, ei tarvita poliisien surkeita kuulusteluja.

Toimituksen poiminnat